Artikel 3 van 4

Douglas bank en tafel 2 in 1 Model M 2 tot 5 personen

Artikelnummer: 9104
€ 279,00 € 269,00 (inclusief btw)

Deze bank is in een handomdraai te veranderen van bank naar een picknicktafel!

Model M is een 2,5 zit en is ook gemaakt van geschaafd Douglashout.

Het tafelblad is van onderaf geschroefd (zie foto's). U heeft dus geen schroefgaten in het blad. Hierdoor zal het blad minder slijten doordat de regen niet in de gaten blijft staan en hierdoor uw picknicktafel langer meegaat. De afwerking met duvels is van een prima kwaliteit. De balken zijn ca. 9,5 cm bij 4,5 cm. Uiteraard is dit ook esthetisch mooier!

De Bank en Tafel 2 in 1 is afgemonteerd met thermisch verzinkt materiaal. Dit is een uitstekende kwaliteit voor ons product. Het thermisch verzinkt materiaal gaat zeker zolang mee als uw Bank en Tafel 2 in 1. Met RVS materiaal afmonteren is niet nodig voor de levensduur (Douglas hout buiten 10 tot 15 jaar) van de Bank en Tafel 2 in 1, het zou het product onnodig duur maken.

Douglashout zit qua hardheid tussen vurenhout en Hardhout in, is dus prima bestand tegen het Nederlandse klimaat. De bank en tafel kan in de winter gewoon buiten blijven staan. Filmpje onder beschrijving!

De afmetingen zijn:

  • Uitgeklapt: 150 x 130 cm.

  • Het zitvlak van de bank: L 130 x B 47 x H 40 cm.

  • Als bank: rugleuning tot grond: 82 cm x lengte 150 cm x totale diepte 58 cm.

  • Het tafelblad: L 150 x B 56 cm.

  • Gewicht ca. 40 kg

Levertijd: 1 tot max 2 weken.                                 

Dit artikel wordt volledig gemonteerd geleverd en wij helpen u om de bank/tafel op zijn plaats te zetten. Dus geen ingewikkelde bouwpakketten! U kunt meteen aanschuiven voor een gezellige BBQ met uw gezin of vrienden! 

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen van de bank en tafel 2 in 1.

Om extra comfortabel te zitten hebben wij op maat gemaakte buitenkussen voor de bank en tafel 2 in 1. In verschillende stoffen! Bekijk snel alle kussens! Kijk ook eens bij onze Sale kussens!

Veel gestelde vragen:

-Moet de bank behandeld worden?

De bank en tafel hoeft niet behandeld te worden. Onbehandeld zal het hout op den duur grijs worden. Wilt u de kleur langer behouden dan kunt u de bank/tafel behandelen met Douglas Olie Naturel. De eerste keer moet de bank/tafel 2 maal behandeld worden en daarna jaarlijks. Deze behandeling heeft alleen betrekking tot het behouden van de kleur. Onbehandeld is de levensduur van de bank en tafel 2 in 1 net zolang. Schilder de bank en tafel nooit met verf, want wanneer het hout gaat werken schilfert de verf af en is uw bank niet meer bruikbaar! 

Wilt u uw Bank en tafel 2 in 1 behandelen, dan hebben wij hiervoor leuke pakketjes samengesteld in vier kleuren, klik hier om ze te bekijken.

-Zijn kleine haarscheurtjes normaal?

Een veel gestelde vraag gaat over kleine haarscheurtjes in Douglas hout. Kleine haarscheurtjes in Douglas hout zijn heel normaal, ze kunnen kort zijn maar ook lange haarscheurtjes komen voor. Ze ontstaan door de werking van het hout vooral wanneer het erg droog weer is. Bij vochtig weer kunnen ze weer minder zichtbaar zijn. Ze doen niets af aan de levensduur van de bank en tafel en horen dus echt bij de houtsoort. Mocht u twijfelen of de haarscheurtjes in uw bank normaal zijn? Stuur ons dan een mail met foto van de haarscheurtjes. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beoordelen en beantwoorden.

-Wat doen wanneer er hars uit het hout komt?

Hout is een natuur product, er kan daarom harsvorming in het hout ontstaan. Laat het hars hard worden en ga er dan met een licht schuurpapier en zachtjes overheen. Ga niet meteen in het verse hars wrijven want dan smeer je het helemaal uit en is het moeilijker te verwijderen. Mocht u hars op kleding krijgen dan heeft HG hier een prima product voor om de hars te verwijderen.

-Werken wij met duurzaam hout?

Ja, wij kopen ons hout in bij bedrijven die gecertificeerd zijn met het keurmerk PEFC. PEFC is een internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier. PEFC staat voor Programme for Endorsement of Forest Certification. Het wordt gesteund door overheden, bedrijven en regionale organisaties. Hout met het PEFC-keurmerk komt uit duurzaam en sociaal beheerde bossen. 

inklapbare tafel 2 in 1 Koop veilig online garantie!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel