Sorteer op

Picknicktafel voor 4 of 6 personen

Vindt hier uw picknicktafel voor 4 of 6 personen. Onze picknicktafels zijn er in verschillende modellen en houtsoorten. De Douglas houten picknicktafel zijn er in de modellen met een balken tafelblad of met een planken tafelblad. De picknicktafels voor 4 personen heeft een lengte van 150 cm en de picknicktafels voor 6 personen hebben een lengte van 180 cm. De maten geven een comfortabele zitruimte op de picknicktafel. Voor de boomstam picknicktafel gelden afwijkende maten in verband met de vorm van de boomstam. 

Onderhoud van de picknicktafels voor 4 of 6 personen

Douglas hout is een sterke houtsoort die goed tegen ons Nederlands klimaat kan. De picknicktafels van Douglas hout kunnen dan ook de hele winter buiten blijven staan. douglas hout hoeft dan ook niet behandeld te worden. Wilt u het hout toch behandelen om de mooie oranjeachtige kleur langer te behouden en om het hout toch een beetje te beschermen tegen weersinvloeden? Dan kunt u hiervoor een Douglas olie gebruiken in een naturel kleur of wanneer u de kleur van uw picknicktafel wilt aanpassen aan het ontwerp van uw tuin kiest een stijlvolle kleur. Wij hebben hiervoor behandelsetjes met Douglas olie of alleen de blikken in de shop.

Hoe worden de picknicktafels geleverd

De picknicktafels worden volledig gemonteerd en geschuurd geleverd. Onze bezorger helpt u de picknicktafel op zijn plaats te zetten. Voor het leveren van de picknicktafel maken wij een afspraak met u. Indien er bijzonderheden zijn voor de levering wordt dit hier besproken.

De levertijd van de picknicktafels is ongeveer 2 weken.

inklapbare tafel 2 in 1 Koop veilig online garantie! 

 

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel