per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 17 resultaten
  • 1
  • 2

Picknicktafel Horeca

Materiaalkeuze voor picknicktafels in de horeca is van groot belang. Horecabedrijven hebben specifieke eisen waaraan hun meubilair moet voldoen, zoals duurzaamheid, weerbestendigheid, onderhoudsgemak, stabiliteit, comfort en esthetiek. Het juiste materiaal kan ervoor zorgen dat de picknicktafels lang meegaan en bestand zijn tegen de intensieve gebruiksomstandigheden in de horeca.

Een materiaal dat veel wordt gebruikt voor picknicktafels in de horeca is Douglas hout. Douglas hout is duurzaam en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het heeft een natuurlijke uitstraling en geeft een warme sfeer aan het terras. Daarnaast vergt Douglas hout weinig onderhoud en kan het gemakkelijk gereinigd worden met water en zeep. Wilt u het hout toch extra beschermen? Dan kunt u gebruik maken van Douglas olie of beits.

Bij het kiezen van een materiaal voor picknicktafels in de horeca is het ook belangrijk om te letten op de stabiliteit en het comfort. De tafels moeten stevig zijn en niet wiebelen, zodat gasten veilig kunnen zitten. Daarnaast is het belangrijk dat de tafels comfortabel zijn, zodat gasten lang kunnen genieten van hun maaltijd of drankje. Het gebruik van kussens of zitkussens kan bijdragen aan het comfort van de picknicktafels.

Tot slot speelt esthetiek een belangrijke rol bij de materiaalkeuze voor picknicktafels in de horeca. Het meubilair moet passen bij de uitstraling en stijl van het horecabedrijf. Dit kan door de picknicktafels een kleur te geven of mooie bijpassende zitkussens te gebruiken.

Ontwerp en flexibiliteit picknicktafels voor horeca

Een belangrijk aspect bij het ontwerpen van picknicktafels voor horecagelegenheden is de flexibiliteit. Horeca-eigenaren hebben vaak behoefte aan tafels die gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeslagen. Daarom zijn inklapbare picknicktafels een populaire keuze. Deze tafels kunnen eenvoudig worden ingeklapt en opgestapeld, waardoor ze weinig ruimte innemen wanneer ze niet in gebruik zijn. Daarnaast zijn er ook vaste picknicktafels beschikbaar voor gelegenheden waarbij verplaatsing minder noodzakelijk is.

Bij het bepalen van de afmetingen van picknicktafels voor horecagelegenheden is het belangrijk om rekening te houden met de optimale zitcapaciteit. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen dat aan de tafel moet kunnen plaatsnemen. Voor grotere groepen van ongeveer 10 personen kan een picknicktafel met een lengte van 240 cm geschikt zijn. Voor nog grotere groepen van ongeveer 12 tot 14 personen kan een picknicktafel met een lengte van 300 cm of zelfs meer worden overwogen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de picknicktafels voldoende ruimte bieden voor alle gasten, zodat ze comfortabel kunnen zitten en genieten van hun maaltijd. Daarnaast moeten de tafels ook passen bij de beschikbare ruimte in de horecagelegenheid, zodat er een optimale indeling kan worden gecreëerd.

Kortom, het ontwerp en de afmetingen van picknicktafels voor horecagelegenheden zijn essentieel om een optimale zitcapaciteit en flexibiliteit te bieden. U als Horeca-eigenaar kunt kiezen tussen inklapbare of vaste picknicktafels, afhankelijk van hun specifieke behoeften. Ons assortiment biedt picknicktafels voor 8, 10, 12 of 14 personen. Het is belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte en de comfortabele zitervaring van uw gasten, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun tijd in uw horecagelegenheid.

Duurzaamheid en onderhoud picknicktafels

Duurzaamheid en onderhoud zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van picknicktafels voor gebruik in de horeca. Een van de belangrijkste overwegingen is de onderhoudsvriendelijkheid van de tafels. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de milieuvriendelijkheid van de behandeling van de tafels. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die ervoor zorgen dat de tafels bestand zijn tegen weersinvloeden en slijtage, zonder het milieu onnodig te belasten. Tot slot is de levensduur van de picknicktafels een belangrijke factor. Het is zowel economisch als duurzaam om te investeren in tafels die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Door te kiezen voor picknicktafels in de horeca die onderhoudsvriendelijk zijn, milieuvriendelijk behandeld worden en een lange levensduur hebben, kan een horecagelegenheid bijdragen aan duurzaamheid en efficiënt onderhoud.

Onderhoud voor Douglas houten picknicktafels hoeft niet veel van uw tijd te kosten. In principe hoeft Douglas hout niet behandeld te worden. Het kan prima tegen ons klimaat. Na een winter buiten kunt u het met groene zeep afwassen dan zijn uw picknicktafels klaar voor een nieuw buiten seizoen. Wilt u ze toch behandelen, dan kunt u hiervoor Douglas olie of Douglas beits gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Volledige behandel setjes zijn in de shop verkrijgbaar.

 

keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop Veilig Online Garantie!

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel