Sorteer op

Grote picknicktafels

Wanneer u een grote familie heeft en graag geniet van gezellige etentjes buiten, dan zijn deze grote picknicktafels een uitkomst! Ze zijn ruim en stevig! Dus ook uitermate geschikt voor de horeca! Er is voldoende zitruimte voor een aangename beleving. De randen zijn mooi afgerond zodat niemand zich bezeerd aan een splinter of met een kledingstuk achter blijft hangen.

Grote Douglas picknicktafels

De picknicktafels zijn gemaakt van geschaafd Douglas hout van 4,5 cm dik bij 9,5 cm breed. Douglas hout heeft een lange levensduur en is een sterke houtsoort. De picknicktafels hoeven dan ook niet behandeld te worden en kunnen de hele winter buiten blijven staan. Wilt u de mooie oranje achtige kleur langer willen behouden, dan kunt u de picknicktafels behandelen met Douglas olie naturel of u kunt ervoor kiezen om ze een leuke kleur te geven.

Maten grote picknicktafels:

Hoe worden de grote picknicktafels geleverd

De picknicktafels worden volledig gemonteerd geleverd, jazeker, ook de allergrootste XXL model. U of uw gasten hoeven alleen maar aan te schuiven voor een gezellige maaltijd of een lekker drankje! Voor het leveren maken wij een afspraak met u.         

keurmerk bank en tafel 2 in1   Koop veilig online garantie!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel