Sorteer op

Picknicktafel 4 Personen

Een picknicktafel voor 4 personen is een ideale keuze voor gezellig samenzijn in de buitenlucht. De afmetingen van deze tafel zijn speciaal ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan vier personen. Het materiaal van de picknicktafel kan variëren, maar meestal wordt er gekozen voor duurzaam hout, zoals geïmpregneerd vurenhout of Douglas hout. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor stevigheid en duurzaamheid. 

Welke picknicktafel past het beste bij u

In ons assortiment vindt u picknicktafels in verschillende modellen. Een vast picknicktafel voor 4 personen in verschillende uitvoeringen:

  • een model met een balken tafelblad en zitbanken (Douglas hout)
  • een model met een planken tafelblad en zitbanken (Douglas hout)
  • een model met een boomstam tafelblad en zitbanken

Of u kiest voor een inklapbare picknicktafel voor 4 personen. De inklapbare picknicktafel voor 4 personen is een uitstekende keuze wanneer u niet altijd een picknicktafel in de tuin wilt hebben. U klapt hem namelijk snel in tot een bank, dit geeft snel meer ruimte in uw tuin voor u of uw kinderen om te spelen.

Deze variant is verkrijgbaar in:

Alle Picknicktafels worden volledig gemonteerd geleverd! Dus geen ingewikkelde bouwpakketten! U hoeft alleen maar aan te schuiven!

Hoe onderhoud u uw picknicktafel 

Ten slotte is het onderhoud van de picknicktafel ook een belangrijk aspect om te overwegen. Douglas hout hoeft in principe niet behandeld te worden, het zal op den duur vergrijzen. Wilt u de mooie kleur van uw Douglas houten picknicktafel langer behouden, dan kunt u hem behandelen met Douglas olie naturel of beits. Vindt u het mooi om de tafel een kleurtje te geven dat mooi in uw tuinontwerp past dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De eerste keer zal de picknicktafel twee keer  moeten worden behandeld en de volgende jaren één keer. Zo blijft de picknicktafel voor 4 personen in goede staat en kan er nog jarenlang van genoten worden.

 

   

 keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop Veilig Online Garantie!

© 2020 - 2023 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel