Sorteer op

Picknicktafel 4 Personen

Een picknicktafel voor 4 personen is een ideale keuze voor gezellig samenzijn in de buitenlucht. De afmetingen van deze tafel zijn speciaal ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan vier personen. Het materiaal van de picknicktafel kan variëren, maar er wordt altijd gekozen voor duurzaam hout, zoals geïmpregneerd vurenhout of Douglas hout. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor stevigheid en duurzaamheid. 

Welke picknicktafel past het beste bij u

In ons assortiment vindt u picknicktafels in verschillende modellen. Een vaste picknicktafel voor 4 personen in verschillende uitvoeringen:

Of u kiest voor een inklapbare picknicktafel voor 4 personen. De inklapbare picknicktafel voor 4 personen is een uitstekende keuze wanneer u niet altijd een picknicktafel in de tuin wilt hebben. U klapt hem namelijk snel in tot een bank, dit geeft snel meer ruimte in uw tuin voor u of uw kinderen om te spelen.

Deze variant is verkrijgbaar in:

Hoe onderhoud u uw picknicktafel 

Ten slotte is het onderhoud van de picknicktafel ook een belangrijk aspect om te overwegen. Douglas hout hoeft in principe niet behandeld te worden, het zal op den duur vergrijzen. Wilt u de mooie kleur van uw Douglas houten picknicktafel langer behouden, dan kunt u hem behandelen met Douglas olie naturel of beits. Vindt u het mooi om de tafel een kleurtje te geven dat mooi in uw tuinontwerp past dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De eerste keer zal de picknicktafel twee keer moeten worden behandeld en de volgende jaren één keer. Zo blijft de picknicktafel voor 4 personen in goede staat en kan er nog jarenlang van genoten worden.

Alle Picknicktafels worden volledig gemonteerd geleverd, eenvoudiger kan dus niet! Dus geen ingewikkelde bouwpakketten! U hoeft alleen maar aan te schuiven!

   

 keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop Veilig Online Garantie!

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel