Sorteer op

Douglas olie Hermadix

Hermadix Douglas olie is een milieuvriendelijke olie die goed is voor mens en milieu. Douglas olie naturel geeft een matte afwerking en zorgt ervoor dat de mooie oranje achtige kleur langer behouden blijft. De olie dringt in het hout en beschermd het hout zo tegen invloeden van het weer, zoals wind, regen en zonlicht. De olie zorgt ook voor verduurzaming van het hout.

Verwerking van Douglas hout olie

Wanneer u kiest voor een naturel transparante kleur, wordt de behandeling jaarlijks herhaald. Kiest u voor een gekleurde olie dan is om de 2 á 3 jaar voldoende om te behandelen. Voor alle Douglas olie geldt dat de eerste keer behandelen 2 keer moet gebeuren. dit kan snel na elkaar. Onze producten worden geschuurd geleverd. U hoeft dus vóór de eerste laag niet te schuren. De eerste laag is in ongeveer 2 uurtjes droog. Daarna moet de bank 1 keer licht opgeschuurd worden en dan kan de tweede laag erop. Let wel op dat het Douglas hout door en door droog is voor u het behandeld.

Handige complete behandelsetjes Douglas olie

Wij hebben voor setjes samengesteld om aankoop meteen na ontvangst te behandelen. Er zijn complete sets verkrijgbaar met daarin een blik Douglas olie, een brede kwast, een ronde kwast, een schuurpapiertje en een roerstaafje. Indien u alleen een blik Douglas olie nodig heeft kan dit ook. We leveren de Douglas olie samen met uw aankoop of we sturen het op met Post NL.

De behandelsetjes Douglas olie zijn verkrijgbaar in de kleuren:

De blikken Douglas olie van 750 ml zijn verkrijgbaar in de kleuren:

 

 

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel