Sorteer op

Bank en Tafel 2 in 1 Douglas houten picknicktafel Open Tafelblad

Voor al uw BBQ's of borrels met vrienden of familie is deze Douglas houten inklapbare picknicktafel de ideale oplossing. Gebruik hem als tuinbank voor een lekker kopje koffie of thee en ontspan in het zonnetje. Om 's avonds buiten te eten klapt u de tuinbank open tot een picknicktafel!

Douglas houten picknicktafel

Dit model is gemaakt van geschaafde Douglas houten balken van 4,5 cm dikte met een open tafelblad zoals de meeste picknicktafels worden gemaakt. Het model picknicktafel is verkrijgbaar in 4 maten. De ruimte tussen de balken is ongeveer 2 cm, de balken zijn 9,5 cm breed. Dit is voldoende breed om uw glas op te zetten. Dit model heeft als voordeel dat het gemakkelijk door 1 persoon opengeklapt kan worden doordat u hem makkelijk vasthoudt tussen de balken van het tafelblad.

Maten van de inklapbare picknicktafel:

Heeft u liever een tafelblad dat minder openingen heeft, dan hebben we ook een picknicktafel met een dicht tafelblad (3 planken). De grotere modellen met een dicht tafelblad moeten door 2 personen opengeklapt worden.

Levering Douglas houten picknicktafel

Voor het leveren van de Bank en Tafel 2 in 1 maken wij een afspraak met u. De inklapbare picknicktafel wordt volledig gemonteerd geleverd. U hoeft dus alleen maar aan te schuiven en te genieten van een mooie zomer!

 

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel