Sorteer op

Boomstam picknicktafels

Met een boomstam picknicktafel in uw tuin heeft u een echte stoere eyecatcher! Onze boomstam picknicktafels zijn ambachtelijk gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij zijn altijd op de hoogte waar de boomstammen vandaan komen en kunnen daarom garaderen dat ze duurzaam zijn gekapt. Ze komen allemaal uit Nederland en zijn door ons kunstmatig of natuurlijk gedroogd. Ons assortiment is divers en van iedere picknicktafel is er maar 1! U heeft dus altijd een unieke picknicktafel!

De boomstamplanken zijn onbehandeld en worden geschuurd geleverd. De boomshors is van de randen afgehaald en de randen zijn geschuurd. Zo blijft u niet achter vervelende splinters hangen met uw kleding. Iedere boomstam picknicktafel heeft een stoer uiterlijk door de grillige boomstam randen. Deze zijn bij iedere picknicktafel uniek want alle planken hebben hun eigen patroon. Boomstam picknicktafels hebben een lange levensduur. Een Eiken boomstam picknicktafel gaat zomaar 20 jaar mee.

U heeft dus de ideale picknicktafel voor al uw verjaardagen, BBQ's en gezellige borrels met uw familie of vrienden. 

Onderhoud van de picknicktafel

De boomstam picknicktafels worden altijd gemaakt van houtsoorten die uitstekend geschikt zijn voor ons Nederlandse klimaat. Dit kan zijn van Acacia hout, Eiken hout of andere sterke houtsoorten. De picknicktafels kunnen dan ook buiten blijven staan in de winter. U kunt de picknicktafel zo laten, dan zal hij op den duur vergrijzen of u kunt ervoor kiezen om de picknicktafel te behandelen tegen weersinvloeden. Laat u altijd goed informeren door een specialist over het beste product hiervoor. dit kan van houtsoort tot houtsoort verschillen. Is uw picknicktafel na de winter groen geworden, dan kunt u groene zeep gebruiken om de groene aanslag te verwijderen.

Hoe leveren wij de boomstam picknicktafels

De picknicktafels worden altijd gemonteerd geleverd. Ze zijn door ons geschuurd, u hoeft dus alleen maar aan te schuiven en te genieten van uw nieuwe picknicktafel! Tijdens het leveren helpt onze bezorger u om de picknicktafel op zijn plaats te zetten. wij maken met u een afspraak en bespreken dan eventuele bijzonderheden voor het leveren.

De levertijd is ongeveer twee weken.

Blijf ons regelmatig bezoeken voor de nieuwste boomstam picknicktafels, ze zijn allemaal uniek!

Snel naar de Boomstam Picknicktafels

keurmerk inklapbare picknicktafel  Koop veilig online garantie!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel