Sorteer op

Picknicktafel met vaste banken

Een picknicktafel is een must in uw tuin voor alle tuinfeesten met vrienden of familie. Bent u op zoek naar een picknictafel die bij u past? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor u. Er zijn picknicktafel gemaakt van geïmpregneerd vurenhout of Douglas hout. Verkrijgbaar in maten van 4 tot wel 14 personen

Voordelen van een picknicktafel

Een picknicktafel is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Na de winter kunt u de picknicktafel reinigen met groene zeep om de aanslag er af te poetsen. De picknicktafels kunnen in de winter gewoon buiten blijven staan. U kunt de picknicktafels behandelen met een daarvoor geschikte olie of beits. Dit geeft extra bescherming voor invloeden van het weer en behoudt de kleur van het hout langer. Daarnaast zijn ze ruimte besparend om dat u er met meer mensen aan kan zitten. 

Plaatsen van uw picknicktafel(s)

Wij leveren alle picknicktafels volledig gemonteerd, ook de grote picknicktafels! Daarnaast helpen u om de picknicktafels te plaatsen waar u ze hebben wilt. Geen gedoe met bouwpakketten dus! U of uw klanten kunnen dus meteen genieten van een lekkere borrel, luch of diner!

 

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel