Nieuw!

Artikel 2 van 4

Grote Douglas houten Picknicktafel 6 tot 8 personen maat L

Artikelnummer: 2000
€ 559,00 (inclusief btw)

Grote Douglas Houten Picknicktafel maat L

Deze extra grote picknicktafels zijn gemaakt van Douglas hout. Douglas hout is een sterke houtsoort en daarom uitermate geschikt voor buiten.

De picknicktafels zijn geschikt voor 6 tot 8 personen.

Afmetingen:

  • Totale lengte 200 cm
  • Totale breedte 152 cm
  • Breedte tafelblad 66 cm
  • Hoogte tafelblad 78 cm
  • Breedte zitting 32,5 cm
  • Hoogte zitting 46 cm

Kopmaat van het hout is 45 x 95 mm.

De picknicktafels worden compleet gemonteerd geleverd. U kunt dus meteen gebruik maken van uw picknicktafels.

Voor het leveren maken wij een afspraak met u. 

Levertijd: ca. 2 weken.

Veel gestelde vragen:

-Moet de picknicktafel behandeld worden?

De picknicktafel hoeft niet behandeld te worden. Onbehandeld zal het hout op den duur grijs worden. Wilt u de kleur langer behouden dan kunt u de picknicktafel behandelen met Douglas Olie Naturel. De eerste keer moet de picknicktafel 2 maal behandeld worden en daarna jaarlijks. Deze behandeling heeft alleen betrekking tot het behouden van de kleur. Onbehandeld is de levensduur van de picknicktafel 2 in 1 net zolang. Schilder de picknicktafel nooit met verf, want wanneer het hout gaat werken schilfert de verf af en is uw bank niet meer bruikbaar! 

-Zijn kleine haarscheurtjes normaal?

-Een veel gestelde vraag gaat over kleine haarscheurtjes in Douglas hout. Kleine haarscheurtjes in Douglas hout zijn heel normaal, ze kunnen kort zijn maar ook lange haarscheurtjes komen voor. Ze onstaan door de werking van het hout vooral wanneer het erg droog weer is. Bij vochtig weer kunnen ze weer minder zichtbaar zijn. Ze doen niets af aan de levensduur van de picknicktafel en horen dus echt bij de houtsoort. Mocht u twijfelen of de haarscheurtjes in uw picknicktafel normaal zijn? Stuur ons dan een mail met foto van de haarscheurtjes. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beoordelen en beantwoorden.

-Werken wij met duurzaam hout?

Ja, wij kopen ons hout in bij bedrijven die gecertificeerd zijn met het keurmerk PEFC. PEFC is een internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier. PEFC staat voor Programme for Endorsement of Forest Certification. Het wordt gesteund door overheden, bedrijven en regionale organisaties. Hout met het PEFC-keurmerk komt uit duurzaam en sociaal beheerde bossen. 

keurmerk inklapbare picknicktafel Koop veilig online garantie!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel