Sorteer op

Bank en Tafel 2 in 1 Douglas houten picknicktafel met dicht tafelblad

U slaat 2 vliegen in 1 klap met deze handige inklapbare Douglas houten picknicktafel met een dicht tafelblad. Een heerlijk kopje koffie of thee met een vriendin, genietend van het zonnetje op uw tuinbank of een gezellig tuinfeest met vrienden of familie aan een picknicktafel! Het kan allebei!

Douglas houten picknicktafel

De Bank en Tafel 2 in 1 van Douglas hout met een dicht tafelblad is gemaakt van geschaafd Douglas hout. Het tafelblad is gemaakt van 4,5 cm dikke douglas planken met een kleine opening tussen de 3 planken voor de werking van het hout. Hij is verkrijgbaar in 4 maten.

De Bank en Tafel 2 in 1 met dicht tafelblad model M en XL moeten met 2 personen worden opengeklapt omdat u bij dit model niet uw vingers tussen de planken kunt klemmen tijdens het openen. Dit kan wel bij ons model met een open (balken) tafelblad. Bekijk de picknicktafel met een open tafelblad hier.

Levering van de Douglas houten inklapbare picknicktafel

Voor het leveren van de Bank en Tafel 2 in 1 maken wij een afspraak met u. De Bank en Tafel wordt volledig gemonteerd geleverd! Geen bouwpakket dus! U hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten! 

 

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel