per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 38 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

 

Bank en Tafel 2 in 1!

Noem hem zoals je zelf wilt! Bank en tafel 2 in 1, picknicktafel 2 in 1, inklapbare picknicktafel of opvouwbare picknicktafel. Het product blijft hetzelfde, mooi, stevig en makkelijk te hanteren. Het uitklappen van bank naar

picknicktafel is in twee seconden gebeurt en iedereen kan het.

Onze Bank en Tafel 2 in 1 wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, vanaf het begin tot het volledig gemonteerde product. Onze tafelbladen hebben geen schroefgaten zodat er geen regen in blijft staan waardoor uw picknicktafel langer meegaat!

Bekijk hier alle modellen inklapbare picknicktafels

Er is om extra comfortabel te zitten een ruim assortiment kussens voor de inklapbare picknicktafel. Deze zijn gemaakt van degelijke outdoorstoffen. Hierin is er keuze uit verschillende stoffen en kleuren. De stoffen verkleuren niet, zijn waterbestendig, behandeld tegen rot- en schimmelvorming en makkelijk te reinigen. Kijk ook eens bij onze SALE kussensets!


NIEUW!        NIEUW!        NIEUW!        NIEUW!        NIEUW!        NIEUW!        NIEUW!         NIEUW!

Vaste Picknicktafels voor 4 of 6 personen

picknicktafel 6 personen    picknicktafel 6 personen

Douglas houten picknicktafels voor 4 of 6 personen voor al uw tuinfeestjes met familie of vrienden! De picknicktafels zijn van een zware kwaliteit en worden volledig gemonteerd geleverd. 

Voor het leveren van al onze producten maken wij een afspraak met u.

inklapbare picknicktafel

Foto's van tevreden klanten

Heeft u vragen? Bel +31 (0)6 15356527

Voor leuke acties volg ons op onze socials bank en tafel 2 in 1  instagram bank en tafel 2 in 1  of meldt je aan voor onze nieuwsbrief!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel