Sorteer op

Kinder Picknicktafel

Tijdens uw buitenfeesten hebben de kinderen een eigen plekje met deze picknicktafel voor kinderen. Ze kunnen er gezellig met z'n allen aan eten of tekenen. Het is voor kinderen geweldig om een eigen plekje te hebben.

Picknicktafel voor kinderen buiten en binnen

Het is voor kinderen altijd een feestje om buiten te mogen spelen. Wanneer ze willen knutselen of een boekje lezen is het fijn om dit aan een picknicktafel te doen die de juiste afmetingen voor uw kleintje heeft. Het is altijd goed om lekker veel buiten te zijn, het zonlicht en de frisse buiten lucht zijn gezond voor alle kinderen. 

Onze picknicktafel voor kinderen kan ook prima voor binnen dienen in de speelkamer of slaapkamer. Wanneer je kind niet met de picknicktafel speelt kun je hem makkelijk inklappen naar een bankje om op te zitten. Dit geldt natuurlijk ook voor wanneer u de picknicktafel buiten gebruikt. zo staat hij zeker niet in de weg.

Douglas Picknicktafel voor kinderen 

Zoals de inklapbare picknicktafels voor volwassenen is ook de inklapbare picknicktafel gemaakt van geschaafd Douglas hout van 26 mm dik en 95 mm breed. Het hout hoeft niet behandeld te worden. Wilt u de mooie oranje achtige kleur langer behouden, dan kunt het behandelen met Douglas olie naturel kleur. Of u kunt er voor kiezen om de inklapbare picknicktafel een kleurtje te geven.

Wij leveren de picknicktafel volledig gemonteerd. Geen ingewikkeld bouwpakket dus. Voor het leveren maken wij een afspraak met u.

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel