Artikel 10 van 13

Geïmpregneerd vuren bank en tafel 2 in 1 Model M

Artikelnummer: 9105
€ 269,00 (inclusief btw)

Deze bank is in een handomdraai te veranderen van bank naar een picknicktafel!

Model M is een 2,5 zit, uitgeklapt voor 4 á 5 personen en is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout.

Het tafelblad is van onderaf geschroefd. U heeft dus geen schroefgaten in het blad. Hierdoor zal het blad minder slijten doordat de regen niet in de gaten blijft staan en hierdoor uw picknicktafel langer meegaatDe afwerking met duvels is van een prima kwaliteit. De maat van de balken is ca. 9,5 cm bij 4,5 cmUiteraard is dit ook esthetisch mooier!

De Bank en Tafel 2 in 1 is afgemonteerd met thermisch verzinkt materiaal. Dit is een uitstekende kwaliteit voor ons product. Het thermisch verzinkt materiaal gaat zeker zolang mee als uw Bank en Tafel 2 in 1. Met RVS materiaal afmonteren is niet nodig voor de levensduur van de Bank en Tafel 2 in 1, het zou het product onnodig duur maken.

De bank kan in de winter buiten blijven staan en hoeft niet behandeld te worden en zal op den duur vergrijzen. Filmpje onder beschrijving!

De afmetingen zijn:

  • Uitgeklapt: 150 x 130 cm.

  • Het zitvlak van de bank: L 130 x B 47 x H 40 cm.

  • Als bank: rugleuning tot grond: 82 cm x lengte 150 cm x totale diepte 58 cm.

  • Het tafelblad: L 150 x B 56 cm.

  • Gewicht ca. 40 kg.

Levertijd: 1 tot max 2 weken.                                  

Dit artikel wordt volledig gemonteerd geleverd en wij helpen u om de bank/tafel op zijn plaats te zetten. Dus geen ingewikkeld bouwpakket!! U kunt meteen aanschuiven voor een gezellige BBQ met uw gezin of vrienden!

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen of voor het afhalen van de bank en tafel 2 in 1.

Om extra comfortabel te zitten hebben wij op maat gemaakte buitenkussen voor de bank en tafel 2 in 1! Bekijk snel alle kussens! Kijk ook eens bij onze Sale kussens!

Veel gestelde vragen:

-Zijn kleine haarscheurtjes normaal?

Een veel gestelde vraag gaat over kleine haarscheurtjes in vurenhout. Kleine haarscheurtjes in vurenhout zijn heel normaal, ze kunnen kort zijn maar ook lange haarscheurtjes komen voor. Ze onstaan door de werking van het hout vooral wanneer het erg droog weer is. Bij vochtig weer kunnen ze weer minder zichtbaar zijn. Ze doen niets af aan de levensduur van de bank en tafel en horen dus echt bij de houtsoort. Mocht u twijfelen of de haarscheurtjes in uw bank normaal zijn? Stuur ons dan een mail met foto van de haarscheurtjes. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beoordelen en beantwoorden.

-Moet de bank behandeld worden?

Nee, het vurenhout is al geïmpregneerd voor een langere levensduur van het hout. Mocht u hem een andere kleur willen geven dan kan dit alleen met beits die geschikt is voor vurenhout. Schilder de bank en tafel nooit met verf, want wanneer het hout gaat werken schilfert de verf af en is uw bank niet meer bruikbaar! 

-Heeft het hout een keurmerk?

Ja, hout is een mooi natuurproduct en omdat wij het behoudt van onze natuur belangrijk vinden hebben al onze houtsoorten het FSC keurmerk!

bank en tafel 2 in 1 Koop veilig online garantie!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel