Cadeau Tip!

Vorige Artikel 12 van 13 Volgende

Kinder Picknicktafel Douglas inklapbaar

Artikelnummer: 9120
€ 189,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Kinder Picknicktafel 2 in 1 van Douglas hout

Deze kinder picknicktafel is in een handomdraai te veranderen naar een bankje. Dit bespaart ruimte wanneer u de picknicktafel niet gebruikt en de kinderen kunnen er lekker een boekje op lezen.

De picknicktafel is gemaakt van Douglas hout, deze houtsoort is sterk en heeft een lange levensduur. Hij hoeft niet behandeld te worden en kan het hele jaar buiten staan. Ook in een veranda of speelkamer van de kinderen is hij super handig. Hij is dus meteen klaar voor gebruik!

Super leuk om cadeau te doen voor een verjaardag of met de feestdagen.

Afmetingen: - Picknicktafel: 100 cm x 90 cm, de zithoogte is 33 cm, hoogte van het blad is 56 cm.

                        - Als bankje: 90 cm B x 50 cm D x 65 cm H.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 á 3 jaar. Wij adviseren voor veranderen van bankje naar picknicktafel of andersom dit door volwassenen te laten doen.

De picknicktafel/bankje wordt volledig gemonteerd geleverd, geen ingewikkelde bouwpakketten dus!

Voor het leveren van de picknicktafel/bank maken wij een afspraak met u. U kunt ook kiezen voor zelf afhalen.

Levertijd: 1 á 2 weken.

LET OP! Laat het in en uitklappen van de picknicktafel altijd door een volwassene doen.

Veel gestelde vragen:

-Moet de bank behandeld worden?

De bank en tafel hoeft niet behandeld te worden. Onbehandeld zal het hout op den duur grijs worden. Wilt u de kleur langer behouden dan kunt u de bank/tafel behandelen met Douglas Olie Naturel. De eerste keer moet de bank/tafel 2 maal behandeld worden en daarna jaarlijks. Deze behandeling heeft alleen betrekking tot het behouden van de kleur. Onbehandeld is de levensduur van de bank en tafel 2 in 1 net zolang. Schilder de bank en tafel nooit met verf, want wanneer het hout gaat werken schilfert de verf af en is uw bank niet meer bruikbaar! 

-Zijn kleine haarscheurtjes normaal?

Een veel gestelde vraag gaat over kleine haarscheurtjes in Douglas hout. Kleine haarscheurtjes in Douglas hout zijn heel normaal, ze kunnen kort zijn maar ook lange haarscheurtjes komen voor. Ze onstaan door de werking van het hout vooral wanneer het erg droog weer is. Bij vochtig weer kunnen ze weer minder zichtbaar zijn. Ze doen niets af aan de levensduur van de bank en tafel en horen dus echt bij de houtsoort. Mocht u twijfelen of de haarscheurtjes in uw bank normaal zijn? Stuur ons dan een mail met foto van de haarscheurtjes. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beoordelen en beantwoorden.

-Werken wij met duurzaam hout?

Ja, wij kopen ons hout in bij bedrijven die gecertificeerd zijn met het keurmerk PEFC. PEFC is een internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier. PEFC staat voor Programme for Endorsement of Forest Certification. Het wordt gesteund door overheden, bedrijven en regionale organisaties. Hout met het PEFC-keurmerk komt uit duurzaam en sociaal beheerde bossen. 

 

keurmerk inklapbare picknicktafel  Koop veilig online!

© 2020 - 2023 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel