Sorteer op

Picknicktafel 10 personen 

Onze grote picknicktafels zijn gemaakt van geschaafd Douglas hout. De picknicktafels zijn verkrijgbaar voor 6 tot 8 personen, 10 tot 12 personen tot picknicktafels van 12 tot 14 personen. Douglas hout heeft sterke eigenschappen en kan prima tegen ons Nederlandse klimaat. De picknicktafels kunnen dus prima buiten blijven in de winter. Om ze extra te beschermen kunt u ze behandelen met Douglas olie. U kunt hiervoor kiezen voor een mooie naturel tint. Zo blijft de kenmerkende oranje achtige kleur lang behouden. U kunt er ook voor kiezen om het Douglas hout te behandelen in een kleur die u mooi vindt zoals zwart, grijs of wit.

Comfortabel zitten op de picknicktafels?

Wilt u extra comfortabel zitten, dan kunnen wij ook op maat gemaakte buitenkussens leveren voor de picknicktafels. Wij kunnen de kussens leveren in een effen kleur of gemêleerd voor een stoere uitstraling. De stoffen zijn in beide uitvoeringen waterbestendig en kleurvast. In de kussens zit schuim van een degelijke kwaliteit. De Polyether SG 35 hard heeft een aangename opwaardse druk zodat u lekker zit. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

Hoe worden de grote picknicktafels geleverd?

Wij leveren de picknicktafels altijd op afspraak. Ze worden compleet gemonteerd geleverd en zijn dus meteen klaar voor gebruik. Onze chauffeur helpt u om de grote picknicktafels op hun plaats te zetten. U of uw gasten hoeven dus alleen maar aan te schuiven.

Snel naar alle picknicktafels

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel