Sorteer op

Op zoek naar een balkon tafeltje?

Met dit balkon tafeltje slaat u twee vliegen in één klap! De picknicktafel is geschikt voor twee personen en inklapbaar tot een stoel! Hij is geschikt voor een klein balkon. Dat wordt de hele zomer gezellig buiten eten of een borrel drinken met uw vrienden!

Het balkon tafeltje is gemaakt van Douglas hout. Deze houtsoort kan prima tegen het Nederlandse klimaat en kan dus altijd buiten blijven staan. Om de duurzaamheid te verhogen kunt u de tafel behandelen met Douglas olie of Douglas beits. U kunt kiezen voor een naturel kleur, hiermee behoud u de mooie oranje achtige kleur langer of u kiest een leuke kleur.

Twee modellen picknicktafel 2 in 1

Het balkon tafeltje is verkrijgbaar in twee modellen. Eén met een open (balken) tafelblad en één met een dicht (planken) tafelblad. De tafelbladen bij beide modellen zijn 4,5 cm dik. De ruimte tussen de balken van het model met het open tafelblad is ongeveer 2 cm. Tussen de planken van het model met het dicht tafelblad zit een kleine opening voor de werking van het hout. Bij beide modellen zitten geen schroefgaten in het tafelblad!

balkon tafeltje      balkon tafeltje

balkon tafeltje      balkon tafel en stoel

Levering van de balkon picknicktafel

Voor het leveren van de picknicktafel 2 in 1 maken wij een afspraak met u. De tafel wordt volledig gemonteerd geleverd! U hoeft dus alleen maar aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel!

Snel naar het balkon tafeltje

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel