Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Douglas bank en tafel 2 in 1 Model S

Artikelnummer: 9100
€ 309,00 (inclusief btw)

Deze bank is in een handomdraai te veranderen van bank naar een picknicktafel!

Model S is geschikt van 2 tot 4 personen en is gemaakt van geschaafd Douglashout. De balken zijn ca. 9,5 cm bij 4,5 cm. Douglashout zit qua hardheid tussen Vuren en Hardhout in. De bank kan in de winter buiten blijven staan. Filmpje onder beschrijving!

De afmetingen zijn:

  • Uitgeklapt: 130 x 130 cm.

  • Het zitvlak van de bank: L 110 x B 47 x H 40 cm.

  • Als bank: rugleuning tot grond: 82 cm x lengte 130 cm.

  • Het tafelblad: L 130 x B 56 cm.

Levertijd: 1 tot max 2 weken.                                

Dit artikel wordt volledig gemonteerd geleverd en wij helpen u om de bank/tafel op zijn plaats te zetten. Dus geen ingewikkelde bouwpakketten! U kunt meteen aanschuiven voor een gezellige BBQ met uw gezin of vrienden!

Om extra comfortabel te zitten hebben wij op maat gemaakte buitenkussen voor de bank en tafel 2 in 1! In luxe uitvoering, een volledig set met rugkussen of een luxe/budgetset zitkussens. Neem hier een kijk je!

Wij nemen altijd contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen of voor het afhalen van de bank en tafel 2 in 1.

Voor een model van 3 tot 6 personen klik hier.

Veel gestelde vragen:

-Moet de bank behandeld worden?

De bank en tafel hoeft niet behandeld te worden. Onbehandeld zal het hout op den duur grijs worden. Wilt u de kleur langer behouden dan kunt u de bank/tafel behandelen met Douglas Olie Naturel. De eerste keer moet de bank/tafel 2 maal behandeld worden en daarna jaarlijks. Deze behandeling heeft alleen betrekking tot het behouden van de kleur. Onbehandeld is de levensduur van de bank en tafel 2 in 1 net zolang. Schilder de bank en tafel nooit met verf, want wanneer het hout gaat werken schilfert de verf af en is uw bank niet meer bruikbaar! 

-Zijn kleine haarscheurtjes normaal?

Een veel gestelde vraag gaat over kleine haarscheurtjes in Douglas hout. Kleine haarscheurtjes in Douglas hout zijn heel normaal, ze kunnen kort zijn maar ook lange haarscheurtjes komen voor. Ze onstaan door de werking van het hout vooral wanneer het erg droog weer is. Bij vochtig weer kunnen ze weer minder zichtbaar zijn. Ze doen niets af aan de levensduur van de bank en tafel en horen dus echt bij de houtsoort. Mocht u twijfelen of de haarscheurtjes in uw bank normaal zijn? Stuur ons dan een mail met foto van de haarscheurtjes. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beoordelen en beantwoorden.

-Werken wij met duurzaam hout?

Ja, wij kopen ons hout in bij bedrijven die gecertificeerd zijn met het keurmerk PEFC. PEFC is een internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier. PEFC staat voor Programme for Endorsement of Forest Certification. Het wordt gesteund door overheden, bedrijven en regionale organisaties. Hout met het PEFC-keurmerk komt uit duurzaam en sociaal beheerde bossen. 

keurmerk inklapbare picknicktafel  Koop veilig online garantie!

© 2020 - 2022 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel