Sorteer op

Bank en Tafel 2 in 1

U maakt van uw picknicktafel in 2 seconden een bank! Super handig, want u heeft niet altijd een grote picknicktafel in de tuin. Wanneer uw vrienden of familie ontvangt bij een gezellige BBQ maakt u van uw bank snel een picknicktafel voor meer zitplaatsen. De Bank en Tafel 2 in 1 is verkrijgbaar in 2 hout soorten en 2 modellen. De Bank en Tafel 2 in 1 wordt compleet gemonteerd geleverd. Geen ingewikkelde bouwpakketten dus! Wij leveren altijd op afspraak en onze chauffeur helpt u de Bank en Tafel 2 in 1 op zijn plaats te zetten. 

Maten van de Bank en Tafel 2 in 1

De Bank en Tafel 2 in 1 is verkrijgbaar in 4 maten:

  • Douglas Bank en Tafel 2 in 1 Model XXS voor 1 tot 2 personen
  • Douglas Bank en Tafel 2 in 1 Model S voor 2 tot 4 personen
  • Douglas Bank en Tafel 2 in 1 Model M voor 3 tot 5 personen
  • Douglas Bank en Tafel 2 in 1 Model XL voor 3 tot 6 personen

Alle maten inklapbare picknicktafel zijn verkrijgbaar met een open (balken) tafelblad of een dicht (drie planken) tafelblad.

Model S, Model M en Model XL zijn ook verkrijgbaar in geïmpregneerd vurenhout.

Kussens voor de Bank en Tafel 2 in 1

Om extra comfortabel te zitten zijn er diverse mooie kussens voor de Bank en Tafel 2 in 1 verkrijgbaar. 3-Delige kussensets, rugkussen met twee zitkussens of 2-delige kussensets met alleen de zitkussens. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar en 2 soorten stoffen, allen van een uitstekende kwaliteit.             

keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop veilig online garantie!

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel