Sorteer op

Bartafel met krukken 

Onze bartafels met krukken zijn gemaakt van Douglas hout. Ze zijn stevig en hebben een robuust uiterlijk. De bartafels met krukken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De bartafels en krukken zijn ook los verkrijgbaar. De bartafels zijn verkrijgbaar met de standaard grijze voetsteun of de stoere zwarte voetsteun. Om comfortabel te zitten hebben de barkrukken een rugleuning. De bartafels met krukken zijn niet alleen voor de particulier een aanwinst om gezellig te borrelen met vrienden, maar ook voor de horeca zeker een gezellige plek op uw terras om grotere groepen mensen te ontvangen.

Buitenkussens voor de krukken

Voor de krukken zijn er buitenkussens verkrijgbaar in diverse kleuren. De kussens zijn van een uitstekende kwaliteit, zijn waterdicht en kleurvast. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven in het buitenseizoen. In de winter raden wij om ze binnen te halen. Dit kan makkelijk door het klittenband systeem.

Levering van de bartafel met krukken

Voor het leveren van de bartafel met krukken maken wij een afspraak met u. We bespreken ook of we de bartafel volledig gemonteerd leveren of dat we het blad ter plaatse monteren ivm eventueel smalle doorgangen. De krukken worden altijd volledig gemonteerd geleverd. Onze chauffeur helpt u om alles op zijn plaats te zetten.

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

 

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel