Sorteer op

Bartafel 4 personen buiten

Tijdens uw tuinfeesten is het heerlijk toeven aan onze bartafel voor 4 personen. De bartafels zijn gemaakt van Douglas hout en hebben comfortabele afmetingen zodat u genoeg zitruimte heeft. De bartafel is verkrijgbaar met barkrukken of zonder barkrukken. U kunt de bartafel natuurlijk ook gebruiken als statafel. zo kunt u er met nog meer dan 4 personen gebruik van maken.

Bartafel voor 4 personen voor buiten van Douglas hout

Douglas hout heeft zeer sterke eigenschappen en is dus prima bestand tegen ons klimaat. In de winter kan de bartafel gewoon buiten blijven. Wanneer u het hout niet behandeld, zal het op den duur vergrijzen. Wilt u de mooie kleur van Douglas hout langer behouden dan kunt u het behandelen met Douglas olie Naturel. Douglas olie heeft als voordeel dat het hout langer meegaat maar ook dat de natuurlijke structuur mooi zichtbaar blijft. Douglas beits heeft een iets dekkendere eigenschap. De bartafel voor buiten moet de eerste keer tweemaal behandeld worden. Dit kan snel na elkaar want Douglas olie dringt snel in het hout. Tussen de eerste en tweede behandeling moet de bartafel licht opgeschuurd worden. Daarna kunt u de behandeling jaarlijks herhalen. Wij hebben mooie behandelpakketjes voor u samengesteld met daarin alles wat u nodig heeft.

Comfortabel zitten op de barkrukken

Voor de barkrukken zijn er 2 soorten kussens verkrijgbaar. Beiden zijn van een degelijke outdoorstof gemaakt. De eerste soort outdoorstof is van een uitstekende kwaliteit en waterbestendig en kleurvast. Wij raden aan om deze kussens binnen te halen wanneer het regent omdat deze wel nat kunnen worden. Wel zijn deze kussens snel droog wanneer ze toch een keertje in de regen hebben gelegen. De tweede soort outdoorstof is waterdicht en kleurvast. De kussens van deze outdoorstof is geschikt voor intensief gebruik zoals in de horeca. Uiteraard zijn ze ook voor thuis geschikt. De kussens van de barkrukken afhalen kan heel gemakkelijk door de bevestiging aan de onderkant van de kussens met klittenband.

bartafel 4 personen Douglas hout    bartafel 4 personen

 

keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop Veilig Online Garantie!

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel