Sorteer op

Bartafel 6 personen

Om mooie en gezellige zomeravonden te creëren wil je natuurlijk ontspannen kunnen zitten. Onze Douglas houten bartafel voor 6 personen voor buiten zijn hier uitermate geschikt voor. De bartafel is verkrijgbaar met krukken of zonder krukken. Ook kunt u de bartafel als statafel gebruiken. Onze krukken zitten extra comfortabel door de rugleuning. Voor op de barkrukken zijn er zitkussens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bartafel voor 6 personen van Douglas hout voor buiten

De bartafels voor 6 personen voor buiten zijn gemaakt van geschaafd Douglas hout. Douglas hout is heel geschikt voor gebruik in de tuin. Het kan prima tegen ons Nederlandse klimaat. De bartafel kan in de winter gewoon buiten blijven staan. Wanneer het hout na de winter groene aanslag heeft kunt u dit makkelijk verwijderen met groene zeep of een product dat groene aanslag verwijderd. De bartafel wordt volledig gemonteerd en geschuurd geleverd. Indien u de mooie oranje achtige kleur van het Douglas hout langer wilt bewaren, dan kunt u het behandelen met Douglas olie of biets in een naturel tint. Of u kunt kiezen voor een kleur die mooi in de stijl van uw tuin past. De eerste keer moet de bartafel 2 maal behandeld worden. Dit kan snel na elkaar want de Douglas olie of beits is snel droog. Daarna kunt u de behandeling jaarlijks herhalen.

Kussens voor barkrukken

Om extra comfortabel te zitten zijn er kussen verkrijgbaar voor uw barkrukken. De zitkussens zijn bevestigd met klitten band op de barkrukken. De kussens zijn verkrijgbaar in 2 soorten outdoor stoffen. Een outdoor stof die waterbestendig is en kleurvast. Deze kussens kunnen bij mooi weer buiten blijven. Bij regen raden wij aan om de kussens binnen te halen. dit is makkelijk door de handige bevestiging met klittenband. De andere outdoorstof is waterdicht en kleurvast en daarom geschikt voor zeer intensief gebruik, bij voorbeeld in de horeca. Uiteraard kunnen deze kussens ook gewoon thuis gebruikt worden. Ook deze kussens worden aan de barkruk bevestigd met klittenband. Beide soorten kussens zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Ga snel naar alle bartafels voor buiten

bartafel 6 personen voor buiten    bartafel 6 personen

 

keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop Veilig Online Garantie!

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel