Sorteer op

Bartafel 8 personen

Deze oerdegelijke bartafels zijn functioneel, stabiel en onmisbaar voor al uw tuinfeesten! De bartafels passen door hun strakke ontwerp in iedere tuin of onder uw overkapping. De tafelbladen hebben geschuurde randen tegen splinters. Om lekker te zitten hebben de bartafels voetsteunen van steigerbuis in grijs of zwart of houten voetsteunen. De bartafels zijn ook te gebruiken als statafel. Ze zijn geschikt voor 8 personen en zijn breed genoeg om ook op de koppen van de tafel iemand te laten zitten, dus u kunt met gemak met 10 personen zitten. Er zijn ook comfortabele barkrukken te krijgen. Deze kunnen worden voorzien van kussens om extra comfortabel te zitten.

Materiaal en afmetingen van de bartafel

De bartafels zijn gemaakt van geschaafd Douglas hout. Douglas hout is een sterke houtsoort en uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat. De bartafels kunnen dan ook buiten blijven in de winter. De afmetingen van de bartafel zijn:

  • B 95 x L 200 x H 110 cm

De voetsteun van bartafels zijn verkrijgbaar in grijs of zwart steigerbuis.

bartafel voor buiten   bartafel steigerhout

Onderhoud Douglas houten bartafels

Douglas hout is sterk en hoeft niet behandeld te worden, de tafel zal op den duur vergrijzen en zal ongeveer 10 tot 12 jaar meegaan. Wanneer u de levensduur wilt verlengen dan kunt u de bartafel behandelen met Douglas olie of beits. Wanneer u de mooie oranje achtige kleur wilt behouden dan kunt u kieze voor een Naturel kleur. Houdt u van een kleurtje dan kan dat natuurlijk ook. Wanneer u de bartafel behandeld moet dit het eerste jaar 2 keer gebeuren. Dit kan snel na elkaar want Douglas olie of beits is trekt snel in en is dus snel klaar voor een tweede behandeling. Wanneer u de levensduur echt met een paar jaar wilt verlengen moet de bartafel jaarlijks behandeld worden.

Snel naar alle Bartafels en Barkrukken

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel