Sorteer op

Inklapbare Picknickset 

Dit inklapbare picknickset of ook wel biertafel set genoemd is ideaal voor al uw buitenactiviteiten. Geniet van maaltijden in de buitenlucht in uw tuin of op uw balkon. Het geeft snel die extra zitplaatsen die u nodig heeft tijdens een BBQ of borrel met vrienden of familie.

Inklapbare tafel met 2 bankjes

Dit set bestaat uit 1 inklapbare tafel met 2 inklapbare banken. Het inklappen gaat soepel en gemakkelijk. Het mechanisme is gemaakt van staal en is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het set is niet bedoeld om altijd buiten te staan. Dit hoeft ook niet want het is makkelijk op te bergen.

Waarom zijn de inklapbare Picknicksets zo handig

Het hout is behandeld met een bruine beits en afgelakt met een blanke lak voor een lange levensduur. De tafel is 195 cm lang. Er is dus veel ruimt om met z'n allen comfortabel te zitten. De bankjes zijn ingeklapt slechts 10 cm dik en de tafel 12 cm. Het picknickset neemt daarom niet veel ruimte in beslag om het op te bergen wanneer u het niet nodig heeft. De tafel met bankjes zijn handig voor de particulier, maar ook zeker in de horeca voor evenementen op locatie of wanneer men 's avonds het terras weer moet opruimen. 

Snel naar het inklapbare picknickset

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel