Sorteer op

Bartafel 6 personen met krukken

Voor al uw tuinfeesten is een bartafel met krukken een uitkomst! Gezellig borrelen op een zwoele zomeravond of een heerlijke BBQ met vrienden, het kan allemaal. Een bartafel voor 6 personen is een mooie maat die bijna op ieder terras past of onder uw overkapping! Door de rugleuning op de krukken zit er altijd lekker en de voetsteun maakt het helemaal af.

Douglas bartafel voor 6 personen met krukken

De bartafels en krukken worden gemaakt van geschaafd Douglas hout. De randen van de bartafel worden netjes afgerond en ook de barkrukken worden mooi geschuurd en afgerond. Zo heeft u geen rafels of splinters. De bartafels zijn onbehandeld. U kunt het Douglas hout behandelen met Douglas olie of beits. Hierbij kunt u kiezen voor een mooie naturel zodat oranje achtige kleur van het hout langer behouden blijft. U kunt het set ook een kleur geven zoals zwart, grijs of wit.

Comfortabel zitten op uw barkrukken

Voor de krukken zijn er 2 soorten kussens verkrijgbaar. Waterdichte of waterbestendige kussens. Beide zijn van uitstekende kwaliteit en beide zijn ook kleurvast. De waterdichte outdoor stof is uitermate geschikt voor intensief gebruik in bv de horeca. Wilt u de kussens thuis ook de hele zomer buiten laten, dan raden wij aan de waterdichte stof te kiezen. 

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel