Sorteer op

Douglas Picknicktafel

Met een Douglas Picknicktafel kiest u voor duurzaam en heeft u een stevige picknicktafel! Douglas hout is sterk en goed bestand tegen ons klimaat en wordt daarom veel gebruikt in tuinen. Douglas picknicktafels zijn er in verschillende modellen en maten. Ze zijn geschikt voor thuis, maar worden ook veel gebruikt in de horeca en in parken of op schoolpleinen. 

Divers assortiment Douglas picknicktafels

U kunt een vaste Douglas picknicktafel kopen of u kiest voor ons handige inklapbare picknicktafel model. De vaste picknicktafels zijn verkrijgbaar voor 4 tot 14 personen en de inklapbare picknicktafel is verkrijgbaar in 4 maten.

Douglas picknicktafel behandelen

U kunt alle Douglas picknicktafels onbehandeld laten of behandelen met Douglas olie of Douglas beits. Wanneer u kiest voor een naturel kleur behoudt u de mooie kleur van het hout langer of u kunt kiezen voor een leuke kleur die mooi in uw tuin of op uw terras van uw zaak past. Het behandelen van de picknicktafel moet de eerste keer 2 x maal gebeuren, tussen de 2 behandelingen moet u 1 x het hout licht schuren. De eerste keer hoeft dit niet want wij leveren uw picknicktafel altijd geschuurd. Daarna kunt u dit jaarlijks herhalen. Wij hebben volledige setsjes voor u samengesteld of wanneer u alleen een blik Douglas olie of beits wilt dan kan dit ook.

Comfortabel zitten op uw Douglas houten picknicktafel

Wilt u extra lekker zitten op uw picknicktafel dan kunnen wij ook mooie kussens erbij leveren. Voor de inklapbare picknicktafels zijn de buitenkussens op voorraad. Voor grotere picknicktafels worden uw kussens op maat gemaakt en is de levertijd ongeveer 4 weken.

De kussens zijn gemaakt van een degelijke outdoorstof. Deze is waterbestendig en kleurvast en zijn behandeld tegen schimmels en beestjes. dit wil zeggen dat wanneer uw kussens toch een keer nat zijn geworden, ze ook weer snel droog zijn en u ze snel weer kunt gebruiken. De kleur blijft lange tijd mooi zo kunt u lang genieten van uw buitenkussens.

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel