Sorteer op

Bartafel 4 personen

Lekker borrelen in uw eigen tuin met vrienden of uw gezin onder het genot van een drankje en hapje willen we allemaal! Aan onze bartafel voor 4 personen voor buiten maakt u de mooiste herinneringen! De ruime afmetingen zorgen ervoor dat u comfortabel zit. De bartafels voor buiten zijn mooi afgewerkt met afgeronde randen. Alle bartafels zijn verkrijgbaar met of zonder barkrukken.

Bartafel voor 4 personen van Douglas hout

Al onze bartafels zijn gemaakt van Douglas hout. Douglas hout is een sterke houtsoort die goed bestand is tegen ons Nederlandse Klimaat. De bartafel voor 4 personen kan dan ook buiten blijven in de winter. Wanneer u de mooie oranje achtige kleur langer wilt behouden dan kunt u ervoor kiezen om de bartafel te behandelen met Douglas olie of douglas beits. Douglas olie is transparanter dan beits. zo blijft u het hout beter in de natuurlijke kleur zien. Het behandelen moet de eerste keer 2 maal gebeuren. U kunt de bartafel meteen 1 keer in de olie of beits zetten. wij leveren de bartafel al geschuurd dus dat hoeft u niet zelf te doen. tussen de eerste en tweede keer moet de bartafel wel licht opgeschuurd worden. Na een tweede behandeling kunt het proces jaarlijks herhalen. De bartafel hoeft dan slecht 1 keer behandeld te worden.

Kussens voor de barkrukken

Om extra comfortabel te zitten zijn er kussens voor de barkrukken verkrijgbaar. Er zijn 2 uitvoeringen in de shop te krijgen. Beide zijn gemaakt van een degelijke outdoorstof. De eerste outdoorstof is waterbestendig en kleurvast. Dit wil zeggen dat de kussens wel nat kunnen worden maar snel droog zijn na een regenbui. wij raden aan om deze kussen binnen te halen tijdens een regenbui. dit kan makkelijk door de bevestiging met klittenband aan de onderkant aan de barkrukken. De tweede outdoorstof is waterdicht, kleurbestendig en geschikt voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in de horeca. Deze kussens kunnen altijd buiten blijven. In de winter raden wij aan om ze binnen te halen in verband met eventuele vorst. Beide stoffen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

bartafel 4 personen    bartafel 4 personen

 

keurmerk bank en tafel 2 in 1 Koop Veilig Online Garantie!

Wil je niets missen van ons? volg ons dan op onze socials! facebook bank en tafel 2 in 1   instagram bank en tafel 2 in 1

© 2020 - 2024 www.bankentafel2in1.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel